RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Росіяни не будуть себе так комфортно відчувати: як поставки ВСУ зброї з США змінять ситуацію на Донбасі

Росіяни вже не будуть себе так вільно почувати на Донбасі після початку поставок американського летального озброєння, оскільки розумітимуть, що Україна добре озброєна.

Про це розповів "Апострофу" військовий експерт, головний редактор сайту "Інформаційний опір" Юрій Карін.

"Зброя допоможе нам відбиватися, тобто послужить і стримуючим фактором, оскільки Росія буде знати, що у нас є високоточна летальна зброя. Погані івани вже не будуть відчувати себе так впевнено на Донбасі, як відчували досі", - розповів він.

Також експерт пояснив, що раніше росіяни так комфортно почували себе на Донбасі, оскільки чиновники-корупціонери за перші 25 років української незалежності зробили все, щоб знищити українську оборонну промисловість.

Також Карін заявив про те, що навіть якщо Росія вирішить у відповідь на дії США почати поставляти терористам ДНР і ЛНР зброю офіційно, то мало що зміниться, оскільки вона вже роками це робить нелегально.

Детальніше про стратегії Росії після рішення США про виділення Україні летальної зброї, читайте в матеріалі Юрія Каріна для "Апострофа" Росіяни будуть "паїньками" на Донбасі: у Кремля інша ставка в Україні.