RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії сміються вже не всі: названо два варіанти наслідків нових санкції США

Російський журналіст Ігор Яковенко відреагував на введення США нових санкцій проти росіян, зазначивши, що каток американських санкцій повільний, але не зупиниться.

Про це він написав у своєму блозі.

"Каток американських санкцій рухається дратівливо повільно, але невідворотно, включаючи в списки все нових фігурантів, в тому числі і російські підприємства, ключові для економіки Росії, відрізаючи їх від світових ринків. Веселун (глава Чечні Рамзан - "Апостроф") Кадиров може хихикати у себе в соціальних мережах скільки завгодно. Патріотичні думці можуть скільки завгодно базікати про "адекватні відповіді", погрожуючи американцям забороною на користування вокзальними туалетами. можуть в припадку безсилої люті вбити ще скількись мирних жителів в Сирії і в Україні, посадити в в'язницю ще декілька російських блогерів", - написав Яковенко.

Журналіст вважає, що санкції можуть привести до двох результатів в Росії.

"Росія не Гамбія. Тому усунути диктатора-самозванця з допомогою зовнішнього військового вторгнення тут неможливо. Тому результатів санкцій тиску може бути два. Або американський каток видавить з Росії (президента РФ Володимира - "Апостроф") Путіна з його бандою, або він просто розчавить Росію. Хотілося б, щоб трапився перший варіант", - закінчив він.

Раніше Яковенко заявив про те, що Путін веде Росію до краху.