RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Путіну запропонували новий план дестабілізації України: деталі

У Кремлі розробили новий план, за допомогою якого збираються дестабілізувати ситуацію в Україні.

Про це "Апострофу" розповів військовий оглядач Юрій Карін.

За його словами, в Москві йде міжвідомча боротьба, і в ній на даний момент перемагає неформальний куратор окупованих територій Донбасу, Владислав Сурков.

оловне управління генштабу Збройних сил РФ (ГРУ), яке під керівництвом Владислава Суркова здійснює агресію проти України, розробило і запропонувало Путіну новий план дестабілізації ситуації нашій в країні. Зокрема, Сурков і військова розвідка намагаються витіснити з українського напрямку конкурентів з ФСБ і СЗР, називаючи їх дії безсистемними і неефективними", - зазначає Карін.

Новий план передбачає ряд дій, спрямованих на розхитування ситуації в Україні. Серед них так звана "релігійна війна" (силове протистояння з використанням людських ресурсів УПЦ МП), протестні виступи під соціальними гаслами, організація і проведення диверсій на критичних об'єктах інфраструктури.

"Російські військові пропонують почати гібридні сценарії в південно-східних областях України в період до проміжних виборів до Конгресу США. Також приблизно в цей час відбудуться і так звані вибори в ОРДЛО, проведення яких прямо суперечить Мінським угодам і засуджується цивілізованим світом. Але час працює проти агресора. Він змушений йти ва-банк, інакше Україна для РФ буде назавжди втрачена", - резюмує оглядач.

Детальніше про плани Кремля читайте в матеріалі "Апострофа": Путін змушений йти ва-банк, інакше втратить Україну назавжди.