RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Україна отримала важливу перемогу в Європі: з'явилися подробиці

Парламентська асамблея НАТО відхилила спірну доповідь про застосування економічних санкцій проти країн-агресорів на підставі зауважень української делегації.

Про це в Facebook повідомила прес-служба партії "Слуга народу".

Як зазначається, загальний тон доповіді був спрямований на пом'якшення санкційного тиску і в ньому містилися пропозиції точкових послаблень санкцій, що могло надалі послужити для поліпшення дипломатичних позицій держав-агресорів, таких як Росія.

"Ми наполягаємо на продовженні санкцій проти Росії, тому що це дієвий інструмент тиску на країну-агресора. Санкції повинні мати накопичувальний ефект, вони обов'язково зіграють свою роль по зміні режиму [президента Росії Володимира] Путіна. У майбутньому це відкриє шлях до повернення окупованих Криму і Донбасу Україні", - заявив під час свого виступу на засіданні ПА НАТО глава української делегації нардеп від фракції "Слуга народу" Єгор Чернев.

Відзначимо, засідання ПА НАТО проходить в Лондоні. У ньому беруть участь члени національних парламентів 29 країн НАТО, а також країн-партнерів.

Детальніше про санкційний тиск на державу-агресор читайте в матеріалі "Апострофа": Санкції проти Росії: перспективи, успіхи і прогалини.