RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Підозри і ненависть: в США розкрили резонансні дані про ставлення Трампа до України

Президент США Дональд Трамп, за словами співробітників його адміністрації, відчував "неприборкану ненависть" по відношенню до України з самого початку його президентського терміну.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє газета The Washington Post.

"Ми ніколи не могли цього зрозуміти", - повідомило джерело видання, помітивши, що Трамп підозрював керівництво України в підтримку кандидата від демократів Хілларі Клінтон під час передвиборної кампанії 2016 року.

"Звучали звинувачення в тому, що вони якось допомагали передвиборному штабу екс-держсекретаря Хілларі Клінтон. Звучали звинувачення, що вони могли нашкодити йому (Трампу). Він просто ненавидів Україну", - додало джерело газети.

За інформацією WP, в кінці 2017 року помічники Трампа намагалися умовити його надати Києву протитанкові комплекси Javelin, проте він до останнього пручався цієї пропозиції.

"Він продовжував говорити про те, що не варто злити Росію і яка Україна погана країна", - цитує газета своє джерело. Однак в грудні 2017 року президент схвалив продаж озброєнь.

Як раніше повідомляв "Апостроф", президент США Дональд Трамп заявив, що готовий провести переговори з українським лідером Володимиром Зеленським у Білому домі.