RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

А як же загиблі хлопці? Мережі розгнівала заява Путіна про теличку і Україну

Президент РФ Володимир Путін згадав прислів'я, відповідаючи на питання про пропозицію першого президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва організувати зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

Відповідне відео опубліковано на YouTube.

"Україна повинна шукати щастя не за морями. 'За морем і теличка - полушка, а ціна велика за перевіз'. Так от не за морем, не за океаном треба шукати щастя, а зі своїми сусідами домовлятися", - сказав Путін на прес-конференції по підсумками саміту держав - учасниць БРІКС.

"Та на*уй таких сусідів, як ти, Вова .... Здохни вже", "Такого сусіда як ти, фашистський виродок, в труні бачитиза щастя!!!", "Так, звичайно, потрібно з сусідами домовлятися. Все так! Тільки що робити з тисячами убитих? Як забути загиблих хлопців?!", "Росія отакий собі добряк, по сусідах пройшла, краї позабирала, де по зубам отримала, далі руки не суне. Грузія, Молдова, Сирія. Україна. Пшла б ти звідси"," Він не поплутав український народ зі своїми терпілами? Його 14-й рік нічому не навчив", - пишуть комментаторі в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф". Путін згадав ще одну смішну фразу, кажучи про транзит газу і його постачання в Україну за зниженою ціною.