RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Домовленості між Порошенком і Яценюком не працюють: у Раді вказали на ознаки

Представлення Генеральної прокуратури України на зняття недоторканності і відкриття кримінальних справ проти семи народних депутатів свідчить про нездоланні розбіжності між президентом України Петром Порошенко і главою партії "Народний фронт" Арсенієм Яценюком.

Таку думку "Апострофу" висловили деякі депутати в кулуарах Верховної Ради України, коментуючи голосування про зняття недоторканностіі з ряду депутатів.

Так, після голосувань в кулуарах Ради думки розділилися, частина нардепів була впевнена, що такі уявлення - це прецедент, і в подальшому депутати будуть боятися здійснювати корупційну діяльність.

"Значить, Сеня (Арсеній Яценюк, - "Апостроф") і Петя (Петро Порошенко, -"Апостроф") вже не можуть домовитися непублічно, значить, ситуація змінюється", - оптимістично заявив один з позафракційних нардепів.

А інша частина парламентарів налаштована більш скептично. На їхню думку, головні фракції парламенту домовилися провалити зняття депутатського імунітету.

"Просто злякалися, що коли торкнеться їх, буде така ж історія", - підкреслив один з парламентаріїв.

Детальніше про процес зняття недоторканності з ряду народних депутатів, а також про сам перебіг голосування читайте в матеріалі "Погрожували штурмом Ради і згадували "Сеню з Петром": як депутати рятували колег від арештів", який опублікований на "Апострофі".