RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Пасуться на одному полі: експерт розповів, як Саакашвілі допомагає Банковій боротися проти Тимошенко

Експерт в управлінні репутацією Борис Тізенгаузен заявив, що колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі фактично відбирає електорат у Юлії Тимошенко.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Є політичні групи, які паразитують на протестних настроях. Ми всі чудово пам'ятаємо епічний повернення [екс-голови Одеської ОДА Міхеїла] Саакашвілі в Україну. І, загалом-то, якби я був політтехнологом Банковій і моделював майбутні президентські вибори, то я б сам Саакашвілі взяв за руку і повернув в Україну. Тому що Саакашвілі, як ніхто інший, вносить хаос зараз конкретно в електоральне поле Юлії Тимошенко, вони пасуться на одному електоральному полі", - говорить експерт.

За його словами, з функцією відтягування протестного електорату на себе, яку повинен виконувати Олег Ляшко, "абсолютно стихійно і абсолютно успішно" виконує Міхеїл Саакашвілі.

"Саме він і здатний похитнути ось це цільне ядро електорату Юлії Тимошенко. А у неї, в принципі, непогані шанси на майбутніх президентських виборах", - зазначив Тізенгаузен.

"Я думаю, що в парі з Ляшком вони можуть дуже непогано розділити ядро електорату Юлії Володимирівни. Ось Саакашвілі конкретно паразитує на протестних настроях, підкачує, підсилює їх і так далі. В принципі, їх підсилювати не потрібно. Тому що все те, що зараз відбувається в економіці, політиці, більш ніж сприяє цим протестним настроям", - додав експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "На Україну чекають найбільш брудні вибори, у цій війні ніхто не виживе".