RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названий головний мінус українців, який може привести до знищення країни Кремлем

Росія давно вже знищує українців, тому що вони все прощають.

Про це повідомляє видання "Факти", посилаючись на слова відеоблогера, автора і ведучого проекту "Вата Шоу" Андрія Полтави.

"Потрібно усвідомити, що 300 років Росія знищувала українців: морила голодом, виселяла, вбивала і зараз вбиває. Ось питають мене: в чому різниця між росіянами і українцями? Відповім: в ментальності. Українці - хочеш не хочеш, а в більшій мірі нащадки хліборобів , які населяли Україну, вели осілий спосіб життя: спокійні, ситі, кулаки. Росіяни - це ж нащадки Золотої орди, колишній улус. Вони кочівники - прибігли, награбували... На Донбас ось прискакали, заводи вивезли, дроти порізали - життя кипить", - розповів він.

Також Полтава перерахував головні відмінності народів України і Росії.

"Чому всі говорять: в Україні в'їжджаєш - хатки вибілені, парканчики ... Ми звикли вести осілий спосіб життя. У нас від цього ментальність більш спокійна. У них все розвалено, вони не розуміють, навіщо це треба. У них юрта була, вони її зібрали і поїхали далі грабувати. У цьому їх суть", - помітив відеоблогер.

Також Андрій Полатава назвав головні мінуси українців, які можуть допомогти Росії завоювати країну.

"Українці завжди прощають. Мене це дратує. Ми забуваємо про убитих, про тортури, про Крим, про все інше готові забути. Але не розуміємо, що якщо ми сьогодні забудемо, що зараз Крим окупований і частина Донбасу, то завтра... Росія ж таки не зупиниться. Якщо зараз ми це простимо - вони і далі будуть "відкушувати" від України більше і більше, поки не заберуть всю. Ось я намагаюся зробити, щоб українці пам'ятали про те, що таке Росія, російське суспільство на даному етапі еволюції", - констатував блогер і ведучий.

Як повідомляв "Апостроф", колишній командувач сухопутними військами США в Європі, генерал-лейтенант Бен Ходжес заявив, що Одеса стане наступним містом, який окуповує Росія.