RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

​Отруїли "російською" отрутою: подробиці жахливої смерті свідка проти друга Путіна в Італії

Стали відомі деталі обставин загибелі 34-річної моделі з Марокко Іман Фаділ, яка була одним з ключових свідків у кримінальній справі проти колишнього прем'єр-міністра країни Сільвіо Берлусконі.

Про це повідомляє ресурс 360tv.

Фаділ померла 1 березня 2019 року в одному з госпіталів Мілана (Італія). Як розповідали італійські ЗМІ, лікарі спостерігали поступову відмову відразу декількох внутрішніх органів жінки.

"Згідно з результатами експертизи, які прокуратура Мілана отримала 6 березня, Фаділ померла від дії "суміші радіоактивних речовин"", - йдеться в повідомленні.

Як пише газета La Repubblica, одним з компонентів отрути був радіоактивний ізотоп кобальту. Відзначають, що для отруєння використовувалася рідкісна суміш, на якій "спеціалізуються росіяни".

"Після отримання результатів експертизи прокуратура порушила справу про навмисне вбивство. Зараз правоохоронці мають намір допитати лікарів лікарні, куди модель надійшла в наприкінці січня. Їм доведеться пояснити, чому, незважаючи на заяви жінки про отруєнні, вони не повідомили про це в поліцію", - йдеться в повідомленні.

Також у вбивстві Фаділ впевнений її брат. Останнім часом вона проживала в Мілані, а під час розслідування справи Берлусконі сильно схудла і перестала бути тією ефектною моделлю, яку звикли бачити по телевізору.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Берлусконі, який має дружні стосунки з президентом Росії Володимиром Путіним, висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту.