RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Зеленського з'явився новий радник: що про нього відомо

Президент України Володимир Зеленський призначив генерального директора телеканалу СТБ Володимира Бородянського своїм позаштатним радником.

Відповідний указ опубліковано на офіційному сайті президента.

Відзначимо, що 45-річний Бородянський працював головою правління телеканалу СТБ і директором медіагрупи StarLightMedia до 2018 року.

З 1998 року працював комерційним директором газети "Московський комсомолець в Україні". А з 2000 року Володимир займав посаду керівника відділу з управління медіа-активами в "Альфа-банку", де відповідав за реалізацію бізнес-проектів "Новий канал", "Наше радіо" та "Московський комсомолець в Україні".

Крім того, на своїй сторінці в Facebook Бородянський розповів, чим саме збирається займатися на новій посаді.

"Я не раз говорив про те, що займаюся тим, у що вірю. Тим, у що не вірю - не займаюся. Мабуть, пора повторити це і дуже голосно. Отже, зараз моя посада - радник президента з гуманітарних питань. Я це бачу як можливість зробити і реалізувати задуми і стратегії, які докорінно змінять гуманітарну галузь в Україні", - зазначив він.

Детальніше про майбутнє Зеленського і третій Майдан, читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленський скоро збунтується проти тих, хто хоче ним керувати - Йосип Зісельс.