RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Дуже красива бійка: експерт вказав на елементи "шоу" в конфлікті Ляшко і Геруса

У бійці між колишнім народним депутатом Верховної Ради Олегом Ляшком і главою енергетичного комітету парламенту Андрієм Герусом в київському аеропорту є ряд моментів, які вказують на можливість "постановочного" конфлікту.

Про це заявив в інтерв'ю "Апострофу" аналітик Українського інституту майбутнього Ігар Тишкевич.

Він вказав, що співробітники аеропорту не могли просто так допустити екс-депутата в зал офіційних делегацій, де зазвичай знаходяться діючі політики. Також експерт зазначив цікавий момент з операторською роботою.

"Сама бійка дуже красива, в залі для VIP-делегацій. Що робив у цьому залі пан Ляшко, який не є депутатом? Питання друге - там запис в HD з трьох ракурсів. Тобто там було три камери, які це знімають в залі офіційних делегацій", - зауважив аналітик.

Ігар Тишкевич також підняв питання щодо суті проблеми з електроенергією в Україні, за його словами, ситуація складніша, ніж це підносять противники рішень влади.

"Слова і все інше - це за сценарієм, Олег Володимирович уміє, любить захищати простий народ. А по суті - якщо почався імпорт електроенергії, значить, не все так добре з нашими генеруючими потужностями ... Якщо говорити про імпорт з Російською Федерації, з якої ми воюємо, то хто балансує українську енергосистему в разі аварійних відключень, колапсів? Російська Федерація в Курській області. За п'ять років війни я не чув про плани уряду щось змінити в цій галузі ... Обурення Ляшко виглядало красиво, а для Геруса це буде корисно", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео, як Олег Ляшко напав на главу енергетичного комітету Верховної Ради Андрія Геруса. Свої дії Ляшко пояснив тим, що "Герус пустив в Україну росіян", коли вніс правку до законопроекту про імпорт російської електроенергії на територію країни.