RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Прихильника сепаратистів можуть призначити головою Нацполіції у Вінниці: фото

Головою управління Нацполіціі у Вінницькій області можуть призначити Івана Іщенка, поліцейського чиновника з Одеської області, якого звинувачують в підтримці сепаратистів.

Про це написав у Facebook волонтер, колишній член комісії з переатестації поліцейських Роман Синіцин.

"Знайомтеся, Іван Іщенко. У понеділок, за моєю інформацією, його представлятимуть у Вінниці як керівника місцевої поліції (ГУНП області). Замість звільненого вчора якогось Педоси", - зазначив він.

За словами Синіцина, 2 травня 2014 року під час трагічних подій в Одесі Іщенко знаходився на одній стороні з проросійськими найманцями, які зі зброї розстрілювали проукраїнських громадян.

"Вони допомагали та координували сепарів", - підкреслив Синіцин.

Він опублікував скрін з відео, де Іщенко знаходиться поруч з сепаратистами, які стріляють у натовп з-за спин правоохоронців.

Після подій в Одесі Іщенко не втік з України, а навпаки, піднімався по кар'єрних сходах в органах поліції Одеської області. Його остання посада - начальник управління превентивної діяльності головного управління Нацполіціі в Одеській області.

"Ще Іщенко давав наказ місцевому "Беркуту" жорстко пакувати одеських ультрас за банер "Кремль, покайся" та назви українських кораблів, захоплених країною-терористом: "Бердянськ, Нікополь, Яни Капу", а також за піро-шоу на секторі (стадіону) ... Тепер Іщенко очолить поліцію Вінницької області ", - повідомив Синіцин.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Синіцин розповів про те, що керівництву МВС потрібні сепаратисти серед поліцейських.