RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

ДТП із Зайцевою: суд ухвалив важливе рішення

Київський районний суд Харкова продовжив до 16 листопада термін тримання під вартою Геннадію Дронову та Олені Зайцевій, підозрюваним у скоєнні смертельної ДТП в Харкові.

Про це повідомляє Громадське.

Адвокат Дронова просив суд змінити його клієнту запобіжний захід на домашній арешт із носінням електронного браслета, через необґрунтованість ризиків. Дронов теж просив про зміну запобіжного заходу для того, щоб мати можливість бачитися з 81-річною матір'ю.

Про домашій арешт просили й адвокати Зайцевої, щоб вона могла лікуватися.

Ключова підозрювана лікарка Олена Федірко, яка брала аналізи в підозрюваної Зайцевої, на суд знову не з’явилася. Слідчі відправили запит до Держприкордонслужби, щоб дізнатися, чи виїжджала Федірко з країни.

Крім того, чоловікові загиблої в ДТП Наталії Умаєвої на суді відмовили у праві вимагати компенсації від фігурантів справи. За словами судді Віктора Попраса, клопотання від вдівця надійшло 12 вересня. Всі сторони процесу погодилися з тим, що подавати документи потрібно було ще під час досудового слідства, і нині термін подачі цивільного позову сплив.

Наступне засідання відбудеться 2 жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", син нарколога Олени Федірко, яка оглядала учасницю жахливої ДТП в центрі Харкова Олену Зайцеву, раніше попадався п'яним за кермом і знаходиться під слідством у справі про хабарі.