RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Політично вмотивована справа: "Європейська солідарність" вказала на важливий момент у суді над Пашинським

"Анонсування" рішення Печерського суду щодо взяття під варту колишнього народного депутата Сергія Пашинського від Андрія Портнова прямо вказують на його політичну вмотивованість, вважають у партії "Європейська солідарність".

Про це йдеться у заяві партії.

Згідно з заявою, "анонс" свідчить, що справа не має нічого спільного з європейськими підходами до правосуддя, а є спробою впровадити "російський стиль" в українській політиці.

У партії "Європейська Солідарність"вимагаютьпрофесійної патріотичної позиції у захисті національних інтересів від влади, "а не шоу, які нищать шанси України на європейське майбутнє".

У партіїзазначають, що влада прикриває провали у зовнішній політиці "серіалом з посадками, попередньо анонсованих і зрежисованих поплічниками Януковича".

"Утримання під вартою за побутову справу колишнього народного депутата Сергія Пашинського, який не переховувався від правосуддя і не намагався впливати на перебіг слідства, є очевидно надмірним заходом. Рішення суду не має належної мотивації та суперечить Конституції та Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Єдиною мотивацією влади, яка інспірувала арешт Пашинського є демонстрація сумнівних "успіхів" по боротьбі з колишньою владою, які мають на меті зменшити суспільний інтерес до провалу у зовнішній політиці, який викликає справедливе обурення громадян України", - йдеться у заяві.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаСуди
Теги: