RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Наклеювання ярликів і відсутність доказів": юрист прокоментувала обрання запобіжного заходу Труханову

Мера Одеси Геннадія Труханова правоохоронці підозрюють у скоєнні "злочину", який по суті є його роботою. Також не було надано жодних доказів про можливе порушення ним законодавства.

Про це заявила в Facebook юрист і керуючий партнер компанії AVER LEX Ольга Просянок.

"Спостерігаю за процесом обрання запобіжного заходу меру Одеси Г.Труханову. Все як завжди - брифінг - наклеювання ярликів - а по суті в процесі відсутність будь-яких доказів... Ознайомившись в Telegram-каналі з текстом підозри Труханову Г.Л., можна сміливо стверджувати, що таку підозру можна вручити будь-якому меру або державному службовцю, тільки вибирай прізвище", - зазначила вона.

Вона докладніше розкрила суть звинувачень на адресу Труханова і дала прогноз про судовий вердикт при таких звинуваченнях.

"Суть підозри зводиться до того, що є якась злочинна організація, в яку входять співробітники Одеської міської ради. Вони виконують свої посадові інструкції, проводять засідання, виносять рішення, реалізовують їх. І це, за версією сторони обвинувачення, є злочином. Безумовно, в процесі розгляду цих справ, суд розбереться в неспроможності звинувачень, і в тому, що земля (яка за доводами прокурора вибула з комунальної власності) нікуди не поділася, за неї сплачуються орендні платежі, і у всіх інших необґрунтованих звинуваченнях. Просто хочеться, щоб не словом, а ділом - вірніше обгрунтованістю доказів, аргументувалися ті чи інші звинувачення особи, і сторона звинувачення не забувала про презумпцію невинності", - підкреслила юрист.