RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Україні вказали на хитру гру Медведчука перед виборами президента

Український політик, кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук, який вирішив вступити в партію "За життя", може відсунути її лідера Вадима Рабиновича від процесу переговорів з лідерами Опоблоку щодо єдиного кандидата на президентських виборах.

Про це в коментарі "Апострофу" розповів політичний експерт Ярослав Макітра.

"Публічний вступ Медведчука в "За життя" – це перш за все політична легітимізація самого себе. А заодно підняття ставок і особиста гра для подальших торгів. Для представників "біло-синього" табору вкрай важливо, щоб на цих президентських виборах був один кандидат", - підкреслив Макітра.

"Газовики" ставлять на Бойка. Відокремлена участь Рабіновича зменшує шанси обох для виходу у другий тур. Очевидно, що відтепер торги буде вести не Рабінович, а Медведчук. Це абсолютно не означає, що можливості домовитися не буде. Просто тепер цим питанням буде займатися Медведчук", - додав політолог.

Більше про повернення Медведчука у публічну політику читайте в матеріалі "Апострофа" - Кум Путіна повертається в публічну політику в Україні: хто тепер зайвий.