RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Саакашвілі і намет: з'явились новi фото від епатажного губернатора

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі показав нові фото свого "робочого кабінету", який він переніс у намет до закінчення ремонтних робіт на трасі Одеса-Рені.

Знімки Сакашвілі опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Наш робочий кабінет на трасі Одеса-Рені сьогодні почав працювати. Спочатку ми провели нараду з дорожниками, на якій підтвердилося, що рішення президента і прем'єра по дорозі поки що активно саботують. Також ми обговорили питання перейменування одеських вулиць з видатними одеситами: Валерієм Хаїтом і Олександром Ройтбурдом, до нас приїжджали представники педколективу одного з ліцеїв Павлодара і місцеві фермери", — відзвітував одеський губернатор.

"Багато хто просто з цікавості зупинявся на узбіччі і заглядав в наш намет. Я повернуся в цей намет у четвер вранці, відразу після робочої поїздки в Київ, куди їду піднімати наші "наметові" питання", — зазначив Саакашвілі.

Як повідомляв "Апостроф", 28 травня голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі розсмішив соціальні мережі своєю фотографією в образі прикордонника.

Раніше кореспондент британської газети The Guardian Шон Уокер, який брав інтерв'ю у голови Одеської обласної державної адміністрації, звинуватив Михайла Саакашвілі у брехні.