RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Більшість знову пише доноси: стало відомо про масове стукацтво на окупованому Донбасі

Населення окупованого Луганська після здійснення "перевороту" проти ватажка терористів Ігоря Плотницького завалили бойовиків листами з доносами.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповіла блогер з Луганської області Олена Степова.

"А буквально через два дні після перевороту, коли люди дізналися, що у них тепер новий цар, "міліція", "МГБ" завалені доносами! Це страшно. Люди пишуть доноси типу: "Зі мною поруч працює Марія Іванівна, яка підтримувала Плотницького, говорила, що він хороший – так вона "укропка" і шпигун Плотницького". Благо, "МГБ" вже ставляться до цього з певною часткою гумору і не будуть розстрілювати всіх підряд, як робили в 2014 році. Тому що люди закінчуються", - зазначила блогер.

За словами Степової, люди використовують ситуацію для того, щоб позбутися певних особистих ворогів чи конкурентів на роботі.

"Люди в цьому "МГБ ЛНР" розуміють все на 100%. Цинічно розуміють ситуацію і цинічно використовують маси. І приколюються над усім цим. Ясно, що за ці доноси розстрілювати нікого не будуть. Буде вистачати тільки підприємців, щоб вибити у них якісь гроші", - резюмувала Степова.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": У Луганську впевнені, що повернуться в Україну, а Плотницького оголосили шпигуном Києва.