RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Можуть застосувати зброю: в Україні озвучили тривожну заяву щодо конфлікту між партіями Порошенка і Яценюка

Протистояння "Блоку Петра Порошенка" і "Народного Фронту"може негативно позначитися на стабільності суспільства.

Про це заявив політик і дипломат, колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи в Мінську Роман Безсмертний, передає РБК-Україна.

"Ці дві одиниці, тому що їх дуже важко назвати політичними силами, вони перейдуть у відкриту конфронтацію. На тлі цієї конфронтації виграють деструктивні сили. Це ще одна причина, чому доводити цю конфронтацію до публічного протистояння не можна. Йде війна, у людей дуже багато зброї, і ця зброя може бути використана у внутрішніх конфліктних ситуаціях. Цей момент, мені здається, в таборі і одних, і інших взагалі не усвідомлюють", - вважає Безсмертний.

При цьому політик упевнений, що деякі свідчення про вихід ситуації з-під контролю вже є.

"Цей аргумент взагалі не розуміють в Україні. Більш того, не розуміють необхідність правового врегулювання, що все це треба абсорбувати через територіальні війська, через легалізацію, прийняття відповідного законодавства. Причина дуже проста - ці люди закрили очі і не можуть зрозуміти, в якому середовищі вони знаходяться", - резюмував Безсмертний.

Детальніше про протистояння НФ і БПП читайте в матеріалі "Апострофа": Партії Порошенка і Яценюка знову об'єднуються: інтриги додав Гройсман.