RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У минулому році Одеський бюджет втратив 300 тис гривень через непідрізаний сухостій - Тетяна Плачкова

У минулому році Одеський бюджет втратив 300 тисяч гривень через непідрізаний сухостій. При цьому місто не планує купувати техніку і вводити нові бригади.

Про це в Facebook повідомила народний депутат "Опозиційна платформа - За життя" Тетяна Плачкова.

"8,5 мільйона. Саме так оцінили роботи з комплексної підрізки дерев і прибирання сухостою в Одесі. Хоча задумалися про це тільки після того, як під час снігопаду в місті впало близько 900 дерев. Але поки це тільки проект, який в кращому випадку розглянуть на березневій сесії міськради", - написала парламентарій.

За словами Плачкової, у мільйонного міста в профільному КП "Міськзелентрест" всього чотири бригади, які можуть виконувати такі роботи.

"У підсумку - сотні повалених дерев. На щастя, на цей раз ніхто не постраждав. Але навіть при цьому, місто не планує купувати техніку і вводити нові бригади, а говорить про закупівлю послуги. А адже в минулому році місто вже втратило 300 тисяч гривень, виплачені одеситам як компенсація за завдані збитки", - зазначила нардеп.

Член політсили ОПЗЖ запевнила, що цього цілком можна було уникнути, якби роботи по прибиранню сухостою проводилися вчасно і системно.

"Поки ж в міському бюджеті на ці потреби фінансування немає, як і системного підходу до наведення порядку в міському зеленому господарстві", - резюмувала Тетяна Плачкова.