RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Суспільство не отримало відповіді ні на одне важливе питання: дипломат підсумував історію з протестами в Києві

Епопея з протестами опозиціонерів в центрі Києва і їх сутички з силовиками закінчилася задоволеністю обох сторін, проте суспільство не отримало відповіді на ряд важливих питань.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише дипломат Василь Філіпчук.

"Те, що суспільство так і не отримало відповіді ні з однієї, ні з іншої сторони на питання, які реально болять, нікого, таке враження, що не цікавить. Як далі жити країні з корупційно-олігархічною моделлю управління? Як зупинити зубожіння населення і відтік молоді закордон? Як змінити правила гри в українській політиці? Як усунути державу і особливо правоохоронні органи від втручання в бізнес? Як перезапустити економіку?", - обурюється дипломат.

При цьому Філіпчук перечислив ряд інших питань: "Як усунути цензуру і зупинити знищення ворогів? Як довго пануватиме принцип друзям все, а ворогам закон ? Як зупинити конфлікт на сході країни? Яка модель співіснування з агресивною Росією і неготовою нас інтегрувати Європою? Яка модель країни, де було би комфортно жити усім - попри різницю мови, віри, поглядів...? Яку все таки країну ми будуємо?".

"Усі ці питання не лише не отримали відповідей, вони навіть не були поставлені під час так довгого анонсованих і очікуваних протестних акцій", - підкреслив Філіпчук.