RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Джерело розповіло про долю соратників Плотницького після його втечі до Росії

Частина соратників колишнього ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького знаходяться за гратами.

Про це "Апострофу" розповіли джерела на окупованій території Луганської області.

Віталій Подобрий, який за часів Плотницького займав крісло "генпрокурора ЛНР", отримав серйозний термін в'язниці. Йому навіть не пропонували втекти з Луганська.

"Тому він став розмінною монетою. У той же час екс-"міністр зв'язку і масових комунікацій", близький товариш колишнього ватажка ЛНР Михайло Сурженко вже вийшов на свободу, і це не дивлячись на те, що йому закидають багатомільйонні розтрати. До речі, його місце посіли люди, які не менше люблять гроші, Олег Фетисов (новий глава "міністерства зв'язку") і Юрій Першиков (колишній втікач, "луганчанин-росіянин", який вже був одного разу видворений за фінансові махінації з Луганська до Криму, зараз став заступником Фетисова). Сьогодні нові "міністри" розставили у всіх прес-службах і ЗМІ своїх людей, щоб тримати ситуацію під контролем, а в цей час із "держбюджету" планують урвати якомога більший куш", - розповів співрозмовник.

За даними інсайдера, за багатотисячні розкрадання також знаходиться під вартою Анастасія Шуркаева, яка при Плотницькому очолювала телеканал бойовиків "ДТРК ЛНР".

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Плотницького "закрили" в Москві, а в Луганську ще бояться: як живе побіжний екс-ватажок ЛНР.