RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Не дають спокушатися казочками про "руський мир": відомий українець вказав на важливі зміни в країні

Можливість подорожувати без віз країнами ЄС дає українцям можливість не спокушатися російськими казочками про "руський мир"

Про це відомий шоумен Дмитро Чекалкін розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Гуморист наголосив на важливості наявності безвізового режиму між Україною та ЄС, завдяки якому українці можуть без віз поїхати в Прагу, Варшаву, Лондон, і т.п.

"На жаль, в нас і Карпати виросли не з того боку, і державний кордон проходить не там, де мав би. Але саме ті співвітчизники, які подорожують вільною Європою й повертаються до України не лише з капіталом, але й з досвідом, мають витягнути державу зі скрутного становища", - підкреслив Чекалкін.

За його словами, ще 10-20 років тому такі країни як Польща, Хорватія і Румунія мали найвищий рівень еміграції, в той час як зараз ці країни стрімко розвиваються.

"За статистикою, сьогодні в Західній Україні половина відкритих бізнесів належить колишнім заробітчанам, які повернулися з-за кордону з грішми й досвідом. Це ж набагато краще, ніж працювати десь на будмайданчиках в Росії", - додав він.

"Ми працюємо над тим, щоб позбавити людей депресії, вивести їх зі стану напруги: "Немає важливіше інтересу, ніж вивести країну нам зі стресу". Гумор позбавляє суспільство не лише вад, а й фобій. Я започаткував проект "Веселі яйця", бо у 2004 році мене вразили результати опитування, згідно з яким 60% громадян були готові підтримати опозиційного кандидата, але тільки 14% вірили в його перемогу. Чому саме "Веселі яйця"? Пам’ятаєте, тоді всюди були транспаранти й білборди з великими літерами "В.Я." і гаслами "Тому що послідовний"? От в нас і народилася концепція зі смішними гаслами від "Веселих яєць", - поділився Чекалкін.

Більше про пропаганду і інформаційну війну читайте в матеріалі "Апострофа": Росія не окупувала б Крим і Донбас, якби не один фактор - Дмитро Чекалкін.