RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Без громадянства, але зумів потрапити в США: Саакашвілі побував на весіллі свого сина

Лідер партії "Рух нових сил" і депортований з України Міхеїл Саакашвілі вирушив з сім'єю в США на весілля свого старшого сина Едуарда.

"Злітаються на уїк-енд за океан, на весілля мого сина Едуарда в Філадельфію", - написав політик на своїй сторінці в Facebook.

На торжестві були присутні дружина Саакашвілі Сандра і її батько, молодший син Ніколоз і мама політика.

Також лідер РНС розповів, що його невістку звуть Адіна. Вона працює в неурядовій організації. Син Едуард займається продюсуванням радіопрограми і співпрацює з BBC і National Public Radio. Живуть вони в США.

Спочатку на сторінці Саакашвілі було розміщено сімейне фото з підписом на російській мові, де говорилися, куди і з ким полетів політик. Але пізніше пост приховали, а замість нього з'явилася та сама фотографія, але вже з англійської текстом.

«Наш син Едуард одружився на коханій з коледжу Адіні з Чикаго. Едуард є продюсером радіопрограм для National Public Radio і BBC», - говорить дослівний переклад.

Нагадаємо, що на даний момент Саакашвілі - особа без громадянства. Українського громадянства його позбавили в липні 2017 року. Відомо, що після депортації з України за процедурою реадмісії, в лютому цього року він оформив в Нідерландах посвідчення особи, яке дозволяє йому проживати і працювати в Євросоюзі. Пізніше в одному з інтерв'ю Саакашвілі вимагав від нинішнього президента Грузії Георгія Маргвелашвілі повернути йому грузинське громадянство.