RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У сотні українців виникли проблеми з літаками з Києва і Барселони: в мережі розкрили сумні деталі

В аеропорту Бориспіль більше сотні відпочиваючих більше 10 годин не могли вилетіти до Барселони. Тим часом в аеропорту Барселони застрягли українці, літак з якими повинен був сісти в Україні вранці 23 липня.

Про проблему з вильотом з "Борисполя" повідомила на своїй сторінці в Facebook журналістка Вікторія Бубнюк.

"YanAir на замовлення Туроператор Join UP заявив рейс до Барселони о 18:40, втім за добу до вильоту переніс на 5 ранку, а потім ще на 2 години раніше. Вчора о 23:20 ми свято вірили, що вилетимо о 3:50. Але вже за 5 хвилин наша віра похитнулася. З того часу рейс переносили ще 6 разів. Загальний час затримки більше 10 годин", - пише вона.

За словами Бубнюк, деяким людям на кілька годин надали готель, але трансфер до нього і назад вони оплачували самостійно. Частина туристів залишилася чекати відльоту в аеропорту. При цьому людей не годували.

Представник туроператора пояснив, що затримка рейсу сталася з технічних причин.

Також відомо, що літак авіакомпанії YanAir повинен був забрати більше 150 українців з Барселони і сісти в Борисполі о 11:40, але час прильоту змінили на 20:30. За інформацією УНН, рейс відклали через затримку вильоту літака з українського аеропорту.

Як повідомляв "Апостроф", в аеропорту Харкова стався скандал через затримку рейсу до Туреччини.