RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Справу по резонансній ДТП з Зайцевою в Харкові гальмують: родичі загиблих звернулися до президента

Родичі жертв аварії на вулиці Сумській в Харкові звернулися до президента України Петра Порошенка з проханням розібратися із затягуванням справи в суді.

Про це повідомляє "Сегодня".

Близькі загиблих в ДТП хвилюються через те, що в справі є пом'якшувальні обставини щодо Олени Зайцевої, яка нав момент події перебувала за кермом Lexus. Також вони вказують на той факт, що у фахівців не вистачило біоматеріалу для розширеної токсикологічної експертизи, а лікар-нарколог Олена Федірко, яка робила висновок, не приходить в суд.

За словами адвоката Дмитра Марцоня, навіть у мами і бабусі загиблих Алли і Анастасії Сокіл - Людмили Фабріс, яка була найстійкішою, вже опускаються руки.

"Для Людмили Василівни кожне слухання - це величезний стрес. Зараз вона доведена до відчаю. Довгі і незрозумілі засідання, розмови ні про що - у неї починають опускатися руки. Крім того, вона постійно спілкується з оточуючими, які підливають масла у вогонь, кажучи, що вона вже не доб'ється справедливості. Людмила Василівна досі кожен день ходить на цвинтар. Каже, що їй нема чого сказати своїм дівчаткам, тому що вже пройшло багато часу, а вона так нічого і не добилася", - розповів він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналістка Тетяна Доцяк розкрила скандальні подробиці судового процесу над учасницею смертельної ДТП в центрі Харкова Оленою Зайцевою.