RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Терористи "ДНР" видали черговий безглуздий фейк про українську армію

Терористи "ДНР" нібито помітили на одній з позицій бійців ВСУ на окупованому Донбасі прапор Китаю.

Про це заявив "начальник прес-служби армії ДНР" Данило Безсонов. Блогер Necro Mancer в Twitter опублікував відповідне відео.

Терорист стверджує, що в рядах ВСУ є багато найманців з країн Заходу. За його словами, раніше окупанти нібито бачили на позиціях захисників України прапори Польщі, США, Угорщини та Чехії.

Безсонов заявив, що недавно на позиції ВСУ був помічений також прапор Китаю. Однак стверджувати про присутність китайських військовослужбовців на Донбасі він не став, пообіцявши повідомити керівництву Піднебесної про використання її символіки в Україні.

"До польських і шведським найманцям на ПромКом ми звикли, але китайці - це вже занадто. Я буду скаржитися Сі Цзіньпіну (президент Китаю. - Ред.) - коротко передав зміст заяви терориста блогер.

Під постом з'явилися забавні коментарі користувачів.

"Просто у нас в Луганську Бакланами в тому числі називали тих, хто багато пи*дить!;)", "Крім іншого, у нього і позивний "Гудвін", який, як відомо, теж знатний пи*даболом", "Картина маслом... дзвонить такий баклан по прямому проводу Сі Цзіньпіну і грізно заявляє: "Ви своїх китайців приструніть, а то вони з італійцями кацапів додому в скриньках відправляють, а мені сцикотно". А президент Китаю йому; - Ти, милок, вофффке дзенькни, думаю, поплач. А моїх там немає, мої в Сибіру", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", мережі потішив пост "легендарної" снайперки бойовиків ДНР.