RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Недороблений злодій в законі: львівського авторитета взяли зі зброєю після візиту до Чечні

У Хмельницькому поліція затримала львівського кримінального авторитета на призвісько "Робік".

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Амброськін.

За інформацією, яка надійшла операторам на номер 102, на автомобілі "Toyota Sequoia" пересуваються невідомі особи з автоматичною зброю. Авто було зупинено і перевірено.

"Встановлено, що на даному авто рухався львівській кримінальний авторитет на прізвисько "Робік". Він при допомозі чеченського "злодія" Гелані прагне отримати статус "злодія в законі" саме в Чечні, де йому зробили "злодійській підхід", подарували шапку вушанку та запевнили, що незабаром він стане членом злодійської сім`ї. Зброя дійсно знаходилася в авто, але з дозволом, який був скасований ще декілька місяців тому", - розповів Амброськін.

За словами, першого заступника голови Нацполіції, цей покидьок лише декілька днів тому прибув з Грозного за дорученням свого покровителя з єдиною метою: кожний перевізник, який здійснює перевезення в напрямку Росії, так званих ДНР і ЛНР, окупованого Криму повинен платити "податок" Гелані, а не місцевому кримінальному авторитету Олегу Бакинському.

"У найближчий час ми зробимо все, щоб позбавити кримінальних авторитетів та інших "наглядачів і піднаглядачів" зареєстрованої нарізної зброї, дозволи на яку вони раніше протягом десятків років придбали, використовуючи свої корумповані зв’язки в правоохоронних органах", - сказав Амброськін.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні налічується до сотні кримінальних авторитетів.