RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

​Стріляли з револьвера: у справі про напад на Михайлика з'явилися нові подробиці

Під час нападу на одеського активіста Олега Михайлика у нього стріляли із револьвера калібру 5,6.

Про це написала на власній сторінці у Facebook журналістка, екс-заступник голови Одеської ОДА Зоя Казанжи.

"Вчора, близько 23 години, Олега було доставлено в клінічну лікарню №1 міста Одеси (Єврейська лікарня, більш у нас відома) з проникаючим вогнепальним пораненням лівої половини грудної клітки і плеча. Стріляли з револьверу. 5,6 мм - попередньо калібр зброї. Це був напад. Свідомий і не випадковий", - написала вона.

За словами Казанжи, Олег втратив дуже багато крові - до 2 літрів, та пережив клінічну смерть. Як розповіла журналістка, зранку в Олега перебували його дружина та слідчий. Постраждалий давав покази.

"Наголошу ще, що напад стався біля будинку Олега, це майже поруч з обласним управлінням МВС. У поліції повідомили, що експерти свою справу зробили на місці злочину. Гільзи не знайшли. Хочеться вірити, бо комунальні служби зранку все ретельно прибрали. Також в поліції повідомили, що знімуть відео з камер спостереження. Це центр міста, там камер понатикано скрізь. Будемо сподіватися, що вони не всі одночасно зламались", - зазначила Казанжи.

Як повідомляв "Апостроф", одеський активіст, керівник місцевої організації партії "Сила людей" Олег Михайлик опритомнів після нападу на нього. Наразі його готують до операції.