RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На Донбасі здійснена дика крадіжка на залізниці

У Донецькій області біля лінії фронту злочинці за допомогою трактора вкрали майже кілометр залізничного полотна.

Про це повідомила прес-служба поліції Донецької області.

"Співробітники управління карного розшуку Донецької області затримали 4 зловмисників під час демонтування залізничної колії в прифронтовому Ясинуватському районі", - йдеться в повідомленні.

За один раз підозрювані розібрали більше 300 м залізниці. У зловмисників вилучено 28 фрагментів залізничних колій, кожен довжиною 12 метрів, а також обладнання для демонтажу: газовий різак, спеціальний ключ і трактор, що належить комунальному підприємству.

Правоохоронці зафіксували демонтаж майже кілометра залізничного полотна.

"Затриманими виявилися жителі Очеретиного, Костянтинівки та Запорізької області віком 33-43 років. Один з них 6 років перебуває в розшуку за відділенням Нацполіції в Запорізькій області за ухилення від сплати аліментів. Трактором керував працівник комунального підприємства, використовуючи робочий транспорт для скоєння злочину", - розповіли в поліції.

За словами спільників, залізничне полотно вирізали на замовлення. Встановлено, що бригаду найняв житель Костянтинівки, який у подальшому збував викрадені металовироби. Вживаються заходи щодо його затримання.

Розмір завданих "Укрзалізниці" збитків встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Як повідомляв "Апостроф", на підконтрольній Україні території Донецької області встановили телевізійну вежу, яка забезпечить мовлення українських каналів на непідконтрольну територію.