RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Українців в окупованому Криму попередили про солодку небезпеку: подробиці

У включеному Росією Криму продукцію кондитерської корпорації "Roshen", що належить чинному президенту України Петру Порошенку, вживати небезпечно для здоров'я.

Про це повідомляє Українська правда.

"Звертаємося до українців, які проживають в включеному і окупованому Криму. Будь-яка продукція кондитерської корпорації Roshen, яка може виявитися в продажу в Криму, не придатна до вживання", - цитує видання офіційну заяву компанії.

Вся справа в тому, що термін придатності продукції, що поставлялася компанією на півострів, закінчився як мінімум на початку 2018 року і саме з цієї причини вживати її небезпечно.

"Остання продукція на Липецькій фабриці була випущена ще в першому кварталі 2017 року, з тих пір на фабриці нічого не виробляється. З 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці повністю зупинено виробництво. Також свою діяльність зупинив торговий дім і склад готової продукції. Потужності фабрики законсервовано, персонал скорочено", - додають у прес-службі компанії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗМІ дізналися про те, що Ротшильди взяли на себе управління Roshen в рамках "сліпого трасту".