RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Відома партія потрапила в скандал через фото бійця, який воював на Донбасі

У мережі розгорівся новий неабиякий скандал за участю українського добровольця, уродженця Криму Олексія Лисенка, фото якого без його відома використали політики з ВО "Батьківщина", розмістивши в своєму агітаційному матеріалі.

Про це він сам написав у Facebook.

"Я кримчанин. Я приєднався до націоналістичного руху задовго до того, як почалася війна. Я боровся з режимом внутрішньої окупації ще тоді, коли Тимошенко на пару з Януковичем хотіла розділити країну на двох за допомогою "широкої коаліції". В 2008 році після подій в Грузії і Криму я готувався до маршу нації, а не продався Путіну.Яя був "провокатором" на Майдані, після захоплення мого рідного міста Росією пішов на фронт як доброволець. Я, екс-доброволець батальйону Азов, НЕ ПІДТРИМУЮ ЇЇ ПОЛІТСИЛИ і НЕ ДАВАВ ДОЗВОЛУ НА ВИКОРИСТАННЯ СВОЄЇ ФОТОГРАФІЇ В ЇЇ ПОЛІТИЧНОЇ АГІТАЦІЇ", - написав він.

За його словами, побратими, загиблі на Донбасі, не можуть стати підмогою для піару політиків.

"Шеврон Азова для мене сакральна річ, омита кров'ю моїх побратимів, які не повернулися з фронту. Йому не місце поряд з гаслами проросійської партії "Батьківщина", - упевнений Олексій Лисенко.

Крім того, доброволець заявив, що не готовий терпіти подібне.

"Якщо протягом 24 годин Тимошенко не відреагує, ми прийдемо в ваш офіс і особисто запитаємо, за яким правом ви піаритесь за рахунок фронтовиків, які воювали в той час, коли ви самі сиділи (і продовжуєте сидіти) в тепленьких кабінетах столиці", - додав боєць.

Відзначимо, що пост Олексія Лисенка набрав тисячі репостів, коментарів і лайків.

Наприклад, політтехнолог Денис Пятигорець впевнений, що піаритися на темі війни та бійців остання справа, "це святе".

"У мене є спеціальність. Не та, що я отримав в університетах, а та, що мені дало життя. Я - політтехнолог. Хороший чи поганий - це питання десяте. Я досить хороший для того, щоб усвідомити одне правило - для нас немає ніяких правил! І, напевно, це робить мене *еровим технологом, у мене правила є. І одне з цих правил "пацани - це святе!!!!!" - впевнений він.

Як повідомляв "Апостроф", це не перший скандал з використанням персональних даних ВО Батьківщина. Так, раніше політсила кандидата в президенти Юлії Тимошенко намагалася пропіаритися на імені відомого волонтера і шоумена Сергія Притули.

Крім того, раніше співачку Анастасію Приходько обурило, як Порошенко використовував її для своєї кампанії.