RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Кривому Розі і Смілі люди перекрили дороги через проблеми з опаленням: опубліковані фото і відео

У Кривому Розі і Смілі городяни мітингують через відсутність опалення.

Про це повідомляє ресурс "Сміла.ua".

У місто Сміла приїхав народний депутат Сергій Рудик. Поговоривши з активістами, вони вирішили, що на мітинг слід їхати до Києва. Згідно з інформацією ресурсу, після переговорів з нардепом люди вирішили перейти до дій - вони перекрили три основні дороги міста.

Як повідомляє видання 0564, схожа ситуація відбувається і в Кривому Розі, там також мітингують через відсутність опалення. Після того, як стало ясно, що "Криворіжгаз" не подасть газ на котельню №5 "Теплоцентралі" і люди будуть далі замерзати, криворіжці вирішили їхати в столицю на акцію протесту під стіни НАК "Нафтогаз".

Активісти приїхали в столицю з плакатами: "Ні холодомору 2018", "Дайте тепло в будинку криворіжців!", "Діти і старі замерзають! Коболєв - тобі не соромно?"

За даними каналу "Перший Криворізький", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, стурбована організацією початку опалювального сезону в Кривому Розі. Там пояснили, що причина відсутності опалення - відсутність газопостачання у виробників теплової енергії "Криворізька теплоцентраль". Виходячи з цього, вони не можуть забезпечити місто теплом.

Як повідомляв "Апостроф", в Кривому Розі під управління "Криворіжгазу" місцеві жителі принесли і підпалили шини, вимагаючи включити опалення. А тим часом народний депутат від "Нашого краю" Сергій Шахов заявив, що "Нафтогаз" не повинні мати права відключати взимку тепломережі населених пунктів через заборгованість за спожиті енергоносії. А екс-міністр ЖКГ розповів про ціну на газ для населення і субсидії.