RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Скандал навколо топ-чиновника українського МВС: з'явилася несподівана інформація про головну фігурантку

Київська студентка Наталя Бурейко, яка потрапила в скандал зі співробітником Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександром Варченком, пропала.

Про це повідомив декан хіміко-технологічного факультету київського політеху (КПІ), професор Ігор Астрелін, передає "Страна".

"Наталя Бурейко поїхала з гуртожитку і не відвідує заняття. Нам нічого не залишалося як звернутися в поліцію з проханням оголосити її в розшук", - сказав він.

На батьківщині дівчини, в школі №1 смт Чаплинка Херсонської області, журналістам розповіли, що батьки дівчини знають, де вона знаходиться.

"Та ви що! Вікторія з розуму б зійшла, якби її дочка загубилася!" - сказали вчителі.

Цю інформацію журналістам підтвердили і в КПІ.

"Наташа вчиться вище середнього. Тому її мама подзвонила мені і попросила допомогти дочці здати лабораторні роботи, коли вона зможе вийти на заняття. Ймовірно, мамі відомо місце перебування дочки. Але нам вона нічого не говорить. А процедура така, що ми зобов'язані звернутися в поліцію і оголосити Наталю Бурейко в розшук", - сказав проректор з науково-педагогічної роботи Петро Киричок.

При цьому в КПІ ходять чутки, що дівчину ховає СБУ як свідка у справі про домагання.

"Днів десять тому, ми бачили Наташу біля її будинку. А потім вона начебто кудись поїхала разом з вітчимом Сергієм", - розповіли в Чаплинці.

Нагадаємо, останній пост дівчина написала 8 листопада, в якому вибачилася за свій вчинок.

Як повідомляв "Апостроф", Наталя Бурейко звинуватила в домаганні співробітника МВС Олександра Варченка, який є чоловіком заступника глави ГБР Ольги Варченко. Після цього вона написала заяву в прокуратуру Києва, яка порушила кримінальну справу. Сам Варченко звернувся до голови Нацполіції Сергія Князева з проханням провести відповідну перевірку за фактом інциденту. Після гучного скандалу дівчина несподівано вибачилася в соцмережі за свої звинувачення.