RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Охорону Путіна помітили в незвичній для себе ролі: опубліковані фото

Новий спосіб маскування охоронців президента Росії Володимира Путіна розсекретили на суботньому з'їзді "Єдиної Росії".

Про це повідомляють на Telegram-каналі "Проект".

Відзначають що увагу до Путіна в "Крокус Експо", де відбувався з'їзд, привернули кілька телеоператорів з безлічі інших.

"По-перше, вони були одягнені в абсолютно однакові джинси, піджак і водолазку. По-друге, вони явно не вміють поводитися з камерами. Один з них навіть не намагався робити вигляд, що знімає захід, а просто дивився на всі боки, не торкаючись до камери", - йдеться в повідомленні.

В "Проекті" стверджують, що під виглядом операторів працюють співробітники Служби безпеки президента.

"До сих пір охоронців президента не раз маскували під рядових учасників заходів глави держави, але за камерами їх ще не бачили. І, так, ми вважаємо за необхідне стежити за охороною президента - все-таки це можливі губернатори російських регіонів", - йдеться в повідомленні .

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін під час візиту в білоруський Могильов привіз з собою кортеж, який вразив місцевих спостерігачів. А 9 травня на Параді Перемоги в Москві, охорона президента РФ Володимира Путіна жорстко відтіснила ветерана, який йшов поруч з главою Кремля. Також стало відомо, що колишні охоронці президента РФ Володимира Путіна побудували свої вілли на землі під Москвою, яка до цього була відібрана у пенсіонерів і ветеранів Другої світової війни.