RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У мережі розповіли зворушливу історію українки, яка зробила незвичайний подарунок для бійців на Донбасі

Українка передала срібні монети для виготовлення нагород військовослужбовцям на Донбасі.

Про це повідомляє журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

"За час війни мені не раз передавали великі суми грошей - на закупівлю зброї, на матеріальну допомогу сім'ям військових, на написання книг воїнами, але вперше я стикаюся з таким", - написав він.

За словами Бутусова, йому передали 33 срібних ювілейних монети, випущених Національним банком України з різних приводів. Журналіст зазначив, що це мрія нумізмата - 33 монети з чистого срібла вищої проби вагою від 31 до 62 грамів.

"Хочу передати ці гроші для виготовлення орденів" Народний Герой України ". Я це отримала в якості подарунків за багато років державної служби. Але все що у нас відбувається має сенс лише тому, що знайшлися сини і дочки, які проливають свою кров за нашу Україну . У цей і варто вірити, як би ми не ставилися до подій у владі. Хочу хоч чимось подякувати українським героїв, для мене вони і є наша держава ", - сказала дарительница.

Як уточнив Бутусов, ця жінка давно пішла на пенсію, та побажала залишитися невідомою.

"А громадська нагорода" Народний герой ", яка створюється виключно з срібла, пожертвуваного громадянами, отримує новий дорогоцінний метал для дорогоцінних людей", - написав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі мережі підняли на сміх фото з подарунками для працівників шахти імені Засядька, а саме з пакетами з їжею "за вірність" так званої Донецької народної республіки.