RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

​Синоптики попередили українців про мокрі вихідні перед католицьким Різдвом

У найближчі дні на українців чекає потепління, дощ і мокрий сніг.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

"Згідно з даними Укргідрометцентру, в суботу, 22 грудня, на всій території країни, крім Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, очікується дощова погода з поривами мокрого снігу. З цього ж дня починається період відлиги, так як денні "плюсові" температури встановляться на всій території України.

Найтепліше буде на півдні країни - від 3 до 5, а в Криму і до 9 градусів тепла вдень і від 2 морозу до 2 тепла вночі. Трохи прохолодніше на території Західної України: від 2 до 6 тепла в денний час доби і 1-3 морозу після заходу сонця. У центрі і на півночі країни 1-3 тепла вдень і стільки ж градусів, але з позначкою "мінус", стовпчики термометра покажуть уночі. Прохолодніше всього в цей день буде на сході: від 0 до 2 градусів тепла в денний час доби і 1-4 морозу в нічний", - йдеться в повідомленні.

За прогнозами синоптиків, у неділю майже по всій території України буде дощ з мокрим снігом.

"У неділю, 23 грудня, температурна картина помітно не зміниться, лише на сході трохи потеплішає: до 2-4 тепла вдень і 1 градуса морозу вночі, а на заході країни стовпчик термометра навпаки впаде до 3-5 градусів, але з відміткою "плюс". Дощ і мокрий сніг будуть головними супутниками неділі практично по всій території України, і тільки в Миколаївській і Одеській областях, за прогнозами синоптиків, як і раніше сухо", - спрогнозували експерти.

Детально про погоду в найближчі дні читайте в матеріалі "Апострофа": Відлига зі снігом: з якою погодою в Україну прийде католицьке Різдво.