RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо затримання колоритного фаната ДНР: опубліковані фото

На Донбасі затримали чоловіка, який прямував на окуповану територію, щоб вступити до лав бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"2 лютого, особовим складом спостережних постів однієї з механізованих бригад зі складу Об'єднаних сил, що обороняється на Світлодарському напрямку, було помічено рух невстановленої особи в тилу своїх позицій. На встановлені сигнали розпізнавання особа не реагувала, особовим складом СП було здійснено затримання" - сказано в повідомленні.

Затриманим виявився громадянин України П. 1977 р.н., раніше двічі судимий, із загальним терміном відбування покарання понад 15 років.

Зазначається, що за словами опитаного, в грудні 2018 через соціальну мережу "Однокласснікіˮ з ним зв'язалася його однокласниця, громадянка Ш., яка переконала затриманого проходити військову службу в одному з підрозділів російсько-окупаційних військ, мотивуючи грошовим забезпеченням в розмірі 20 тис. рос. рублів.

"Після отримання згоди від затриманого, громадянка Ш. запропонувала перетнути лінію зіткнення та вказала місце, де його будуть очікувати бойовики. Наразі громадянина П. передано співробітникам правоохоронних органів для проведення слідства та визначення міри покарання", - додали в штабі.

У той же час в мережі оцінили зовнішній вигляд затриманого, звернувши увагу на його численні татуювання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли відео з найманцем Путіна на Донбасі.