RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі показали двійника Шевченко, який воює на Донбасі: вражаючі фото

У мережі опублікували фото двійника українського поета Тараса Шевченко.

Про це повідомляють в групі "93.-я ОМБр Холодний Яр" в Facebook.

"Вилитий "Кобзар"! Це перше, що спадає на думку, коли бачиш Володимира з міста Тальне Черкаської обасті, бійця 93 бригади Холодний Яр. Схоже, так подумали не тільки редактори цієї сторінки. Адже в мирному житті людина брала участь в конкурсі двійників Тараса Григоровича , який проводили Брати Капранови. І став його переможцем! Та ще й прізвище у нього, як у поета - Шевченко. Не дивно, що і побратими називають товариша Тарасом", - йдеться в повідомленні.

Сам Володимир також розповів про свою схожість з поетом.

"Знайомі запропонували поїхати до Києва на конкурс. Проти мене виступав артист, який постійно грав ролі Шевченко, але я все одно посів перше місце. Мені накладали грим, клеїли штучні вуса. Після цієї події я вирішив відпустити власні. Потім я грав Шевченко в Черкаській філармонії. Мав виступати в Києві, але почався Майдан і війна", - поділився двійник.

Також Володимир Шевченко розповів, що хотів піти захищати Батьківщину ще в 2014 році, проте його не взяли до лав військовослужбовців, навіть не дивлячись на те, що у нього була військова спеціальність - "командир радіовзвода" і "командир танка Т-80". Служив строкову та надстрокову службу в Німеччині. Однак в 2015 році двійникові поета все ж вдалося потрапити в 93 бригаду.

"У своїй громадянській позиції Володимир такий же безапеляційний, як і Тарас Григорович. Боєць вважає, що війна в Донбасі може закінчитися тільки перемогою", - йдеться в повідомленні.

Сам військовослужбовець заявив: "Без перемоги миру не буде. Тих, хто не згоден, треба поставити на місце, цих овець, які заблукали, треба вчити. Вони і так вже багато горя наробили. А тим, хто йде на нас зі зброєю - дати по соплях. Тоді буде порядок".

Крім цього, "Тарас" впевнений, що Донбас - це істинно українська земля. І якби не було російської армії, Україна б давно перемогли, за лічені місяці ще в 2014 році.

"Щодо переговорів - ні, дорогі друзі, так воно не буде! Росіяни нас завжди зневажали і недооцінювали. У мене колись були знайомі з Росії. Говорили мені: "Ви, хохли, як телиці - вам кільце в ніс, і повернув, куди треба". Але ми не такі прості! І війна це довела. Правильно Тарас говорив: "Ще повіє вогонь новий з Холодного Яру"", - процитував поета Володимир.

Як повідомляв "Апостроф", на телеканалі "112 Україна" помітили телеведучу, сильно схожу на одіозну російську пропагандистку Ольгу Скабєєву.