RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Синоптик заінтригувала потеплінням в Україні: коли почнеться і де

З 17 лютого в Україну прийде потепління, місцями температура повітря підніметься до +11 градусів.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко в своєму блозі.

За її словами, в найближчі дні денна температура повітря в більшості областей України буде перевищувати нуль градусів.

"Очікується +1...+5 градусів. Свіже повітря буде на сході та північному сході України, навіть вдень від 1 градуса тепла до 3 градусів морозу", - написала Діденко.

Також вона зазначила, що в східній частині України, а також на Сумській і Чернігівській областях передбачається найнижча нічна температура повітря -2...-7 градусів, місцями до -8...-10 градусів. На решті території України вночі стовпчики термометрів коливатимуться від 2 градусів тепла до 4 градусів морозу.

За прогнозом синоптика, в кінці поточного і на початку наступного тижня, з 17 лютого, погода в Україні зміниться: почнеться потепління. Денна температура повітря складе +2...+7 градусів. Найтепліше буде в західних областях і південній частині країни: +5...+11 градусів.

15 і 16 лютого в західних областях, на півночі і в центральній частині можливі дощі та мокрий сніг. Фаза опадів буде залежати від температури повітря.

Перша половина наступного тижня, з понеділка по середу, обіцяє бути в Україні з сухою комфортної повітряної масою.

Синоптик повідомляє, що погода в Києві до кінця тижня буде хмарною з незначними проясненнями. 15 лютого, на Стрітення, і 16 лютого місцями можливий невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -1...-4 градуси, вдень очікується 0...+3 градуси.

17 лютого очікується мінлива хмарність. Температура відразу підвищиться, протягом дня потеплішає до +3...+6 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", в Кисельовську (Росія) через відкритої розробки вугілля однієї з місцевих фірм, місто покрилося вугільним пилом і "чорним снігом".