RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

​Відомий український супермаркет потрапив в скандал через обман в Одесі

Магазин "Ельдорадо" в Одесі потрапив в скандал через "викачування грошей" з покупців.

Про це повідомляє спільнота "Чорний список Одеса" в Facebook.

"Три роки тому в магазині "Ельдорадо" разом з телевізором у навантаження було продано цей пакет послуг за 2000 грн. В пункті 11 обіцялося, що в разі відсутності звернень по гарантії, суму буде повернуту. Ми не зверталися. 3 роки закінчилися в суботу. Сьогодні, в понеділок, звернулися в Ельдорадо. Менеджер підтвердила інформацію, що після закінчення гарантійного терміну, протягом двох місяців, можна звернутися за поверненням коштів. Звернулися. Менеджер написала лист в головний офіс. Усі необхідні документи (товарний чек, гарантійний талон і даний пакет) було надано", - розповідає одна з покупців.

За її словами, ввечері менеджер магазину передзвонила і заявила, що "головний офіс відмовив" в поверненні грошей без пояснення причини.

"Люди, це кидалово, від якого при покупці відмовитися неможливо, за "послуги" беруть чималі гроші, але, за відсутності звернень їх ніхто не повертає. Що порадите? Писати заяву в поліцію про шахрайство?", - скаржиться постраждала.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували фото продуктів з тарганами в одному з магазинів в окупованому Росією Криму.