RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Народ все стерпить: мережі повеселив новий "фінансовий" закон в Росії

Державна Дума затвердила законопроект, який передбачає забезпечення права на аліменти для непрацездатних осіб для громадян передпенсійного віку.

Як повідомляють російські ЗМІ, законопроект забезпечить право на аліменти непрацездатних осіб при досягненні віку 55 років для жінок і 60 років для чоловіків. Також у документі пропонується зберегти вік 55 років для жінок і 60 років для чоловіків на придбання права отримувати аліменти через непрацездатність.

"Прямо зараз Держдума в третьому читанні прийняла вкрай цікавий проект закону про право непрацездатньої родні стягнути з вас аліменти. Суть документа полягає в тому, що громадяни, які досягли 55 і 60 років, будучи визнані непрацездатними, зможуть отримати право на аліменти від родичів", - повідомляють в Telegram-каналі "Зарешали".

Відзначається, що на виплати зможе претендувати колишній чоловік, який став непрацездатним до розірвання шлюбу або протягом року з моменту розірвання шлюбу. Крім того, виплати можуть отримувати повнолітні брати, сестри, дідусі, бабусі, онуки, вітчими і мачухи.

"Мабуть, держава вважає, що глибинний народ все стерпить. А нам цікава реакція простих роботяг, які, зводячи кінці з кінцями, раптом раптово повинні будуть платити за якихось алкашів, які їм можуть припадаєдитися раптової ріднею. Ось вже тут буде такий соціальний бум, який подорожником за типом зниження ставки по іпотеці вже не прикриєш", - йдеться у повідомленні каналу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що заступник керівника Адміністрації Президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував масові мітинги проти ізоляції інтернету в Росії.