RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У мережі висміяли прибуття в Крим "корисних ідіотів" з Франції: відео

В окупований Крим прибула делегація французьких політиків. Візит приурочений до п'ятиріччя анексії півострова з Росією.

Про це "РИА Новости" повідомив так званий "глава комітету парламенту республіки з санаторно-курортного комплексу і туризму" Олексій Черняк.

"Французька делегація політиків на чолі з Тьєррі Маріані прибула в Крим. Офіційна зустріч пройшла в аеропорту Сімферополя. Це перша іноземна делегація, яка приїхала для участі в майбутніх святкуваннях з нагоди п'ятиріччя з дня возз'єднання півострова зі своєю історичною батьківщиною", - зазначив він.

Відомо, що візит триватиме з 13 по 16 березня.

Тим часом у мережі висміяли візит французької делегації.

"Знову якісь полупокеры .. від яких нічого не залежить", "Делегація підхрюкуючих політиків! За гроші російських платників податків!", "Аби правду після візиту своїм розповідали. Не пузо, чай погріти приїхали під ласкавим сонечком нашого Криму", "Миротворець поповниться", "Нова серія серіалу "нашу окупацію визнали корисні ідіоти\повії", "На сайті Миротворець вже місця немає", - пишуть користувачі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Керченський міст з Росії в окупований Крим прибуло кілька десятків журналістів, для того, щоб протистояти "українським фейкам".