Скандальна MARUV заявила про небажання бути частиною української "касти"

Українська співачка MARUV заявила, що не відчуває себе частиною українського шоу-бізнесу. За її словами, їй досить комфортно виступати за межами України.

Про це вона сказала в інтерв'ю "ЙОД.MEDIA ".

"Я відчуваю себе людиною світу більше, а не співачкою, що належить до якоїсь однієї касти. От не люблю всі ці межі, стереотипи, ярлики, які намагаються повісити то на одного, то на іншого артиста, в залежності від ситуації. Я дуже комфортно почуваюся, виступаючи за кордоном. Або, коли приходжу на тусовки або на премії, - як у нас, так і в будь-якій іншій країні", - зазначила виконавиця.

При цьому вона розкритикувала зірок українського шоу-бізнесу, які усіма способами "намагаються десь засвітитися".

"За цією гонкою в рейтингах, обкладинках, згадок в ЗМІ і сюжети на ТБ ти забуваєш про саму музику, про її призначення. Про те, щоб отримувати задоволення від своєї роботи. Я байдужа до цієї марної тяганини. Вона тільки нерви твої зжере. А ось грошей, задоволення і визнання не принесе. Я дозволяю собі що завгодно і не думаю про те, як відреагують інші. У цьому вся я", - додала співачка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Ізраїлі призупинили продаж квитків на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" через скандал зі спекуляцією.