RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Знову мокрий сніг: кому не пощастить з погодою 2 квітня

У вівторок, 2 квітня, на всій території країни буде суха погода, за винятком трьох східних областей України: Донецької, Луганської і Харківської.

Про це повідомляє "Апостроф".

Згідно з прогнозами Укргідрометцентру, в Донецькій і Луганській областях синоптики очікують дощі, а в Харківській області - навіть мокрий сніг.

Це й не дивно, адже в цей день на сході буде прохолодно: від 6 до 9 градусів тепла вдень і близько 1-3 градусів з позначкою "плюс" вночі.

На півночі і в центрі України на пару градусів вдень буде тепліше. Так, в цих регіонах вдень стовпчики термометрів покажуть від 7 до 10 градусів тепла, а ось вночі температура повітря різко впаде до 1-2 градусів морозу.

Найтепліше у вівторок буде на півдні та заході країни: від 9 до 12 градусів тепла вдень, а на Закарпатті та до +15, а от вночі на півдні очікується 1-4 градуси з позначкою "плюс", а на заході 1-2 градуси , але з позначкою "мінус".

Як повідомляв "Апостроф", найближчим часом в Україні очікуються нічні заморозки до -3 градусів морозу, потепління очікується ближче до вихідних, 6-7 квітня.