RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

НАБУ доручило розпочати розслідування проти Зеленського відстороненому детективу - ЗМІ

Рішення суду, яке зобов'язує НАБУ порушити справу проти кандидата в президенти Володимира Зеленського, знаходиться на розгляді у відстороненого глави підрозділу агентства Калужинського.

Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на громадську організацію "Союз добровольців".

Відзначається, що Калужинський був відсторонений від виконання своїх обов'язків в березні, коли була виявлена його причетність до корупції в "Укроборонпромі".

У ЗМІ стверджують, що наказ про відсторонення Калужинського був підписаний Ситником після бесіди з послом США Марі Йованович.

16 квітня НАБУ повідомило активістів, що рішення суду про відкриття справи проти Зеленського ними отримано і зареєстровано.

Перед цим журналісти повідомляли, що в ході зустрічі директора НАБУ Артема Ситника з активістом Віталієм Шабуніним та адвокатом Ігоря Коломойського, членом команди кандидата в президенти Володимира Зеленського Андрієм Богданом, обговорювалося питання закриття кримінального провадження з приводу порушення закону при фінансуванні з бюджету зйомок фільму, який був знятий кінокомпанією Зеленського "Кіноквартал".