RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Росія готує нову "кінобомбу": Україні дали пораду, як створити Кремлю великі проблеми

Росія знімає пропагандистський художній фільм про власне вторгнення в Україну на Донбасі, який може стати гарною підмогою для міжнародного суду у справі про фінансування РФ тероризму в Україні.

Про це розповів у себе в Twitter-акаунті блогер Фашик Донецький.

Він наголосив на актуальності і користі випуску такого кінопродукту для України.

"Росіяни знову підняли тему Іловайська і забули, що в Україні, серед тих, що вийшли з пекла, залишилася купа свідків вторгнення російських бронегруп на територію України. Ці свідки будуть в Гаазі розповідати про злочин РФ, якщо хто забув ... Спасибі роспропаганді за те, що саме цей фільм, прямо перед виборами в Україні, нагадає всім тим, хто "втомилися від війни" про військовий злочин РФ", - зазначає блогер.

Він також закликав українців після прем'єри фільму під будь-якими постами щодо цього пропагандистського продукту в соцмережах залишати коментарі з реальними доказами агресії РФ.

"Рівно за 10 хвилин кожен з нас може скинути 2-4 докази в відео в коментарях і т.д., ми можемо залізти в коментарі до сенаторів США, Європарламенту і підписати відео англійською по типу - відеофакт вторгнення РФ в Україну", - заявив блогер.

При цьому блогер зауважив ще один корисний момент в зйомках пропагандистських проектів в Росії.

"Витрата ресурсів на абсолютно провальні пропагандистські проекти радує - чим більше грошей в нікуди, тим менше залишиться грошей на війну", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські дипломати повідомили, що Росія намагається обманювати Міжнародний суд ООН у справі України проти РФ про порушення країною двох конвенцій.