RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Як порнографія впливає на людину: з'явилися результати цікавого експерименту

Перегляд порнографії впливає на моральну поведінку людини, що довели ідослідники з Університету Брігама Янга.

У ході експерименту, в якому брали участь 200 чоловік, фахівці встановили, що регулярний перегляд порнографічних матеріалів одним з подружжя підвищує ризик розлучення в довгостроковій перспективі.

Добровольців знайшли в інтернеті. До фіналу випробувань дійшли всі, крім одного учасника.

Спочатку людей поділили випробовуваних на дві групи. Першу групу попросили згадати і описати свій останній досвід перегляду порнографії, а другу - описати своє останнє тренування в тренажерному залі.

Після цього учасників попросили подивитися десятихвилинне відео, де демонструвався синій екран і звучав монотонний голос з субтитрами.

З'ясувалося, що в першій групі 21 відсоток учасників достроково припинили перегляд відео, але збрехали про це в опитуванні. У другій групі відео не додивилися вісім відсотків.

Автори пов'язують ці результати з переглядом і спогадами про перегляд порнографії. На думку вчених, у таких людей посилюється сприйняття іншої людини як об'єкта, що може відбиватися на їх відносинах з колегами.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вчені виявили поблизу Урану дивне світіння і теплову хвилю, яка підігріває кільця планети.