RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві пройшла акція в річницю загибелі Шеремета: опубліковані фото і відео

20 липня виповнюється рівно три роки з дня вбивства журналіста Павла Шеремета, в честь чого в столиці України пройшла акція пам'яті.

Участь в заході взяли тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, депутати Верховної Ради і колишні колеги журналіста.

Учасники акції неодноразово підкреслювали, що розслідування вбивства Шеремета рухається дуже повільно.

"За час, який минув від дня вбивства нашого колеги в Україні змінився президент. Сьогодні, в третю річницю загибелі Павла, ми вимагаємо політичної відповідальності для керівників правоохоронних органів, які так і не змогли відповісти на питання "хто вбив Павла?". Ми підкреслюємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, генеральний прокурор Юрій Луценко і голова Нацполіціі Сергій Князєв через нерозкриття цієї справи повинні піти у відставку. Ми сподіваємося, що парламент дев'ятого скликання підтримає цей запит суспільства на встановлений ие справедливості", - свідчить офіційна заява родичів і колег загиблого.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в неділю, 30 червня, в Чернігівській області розбилася відома українська волонтер Марина Шеремет, її чоловік перебуває в реанімації.